yangın kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Hatta, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, birebir şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bapnın bedii binası ve gönül edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı duraksız olarak etkilemektedir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana münasebetiniz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile içeriden hariçya rast açılmaktadır.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı gün otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne ulaşmasını kırıcı dargın har yangın contası.

Montaj: Yangın bapsı, sadık şekilde monte Yangın Çıkış Kapısı edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın Yangın Merdiveni Kapısı simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında acil durumlarda tahliye süresini kısaltma maslahatlevi gelir.

Ayrıca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve meselelevsel yapkaloriın korunması da dirimsel önem taşır.

Binalarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının yalım alma süresiyse 60 dakikadır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çalışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları genellikle otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı üzere acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın gibi ivedili durumlarda içeriden yavaş bir yangın kapısı dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini deruneriye hapseder.

Report this wiki page